top of page
  • Marie-Michelle Boende i Nerja

Dansveckan i Nerja: 23-28 Oktober

Uppdaterat: för 2 dagar sedan


Marie-Michelle och Martin dansar salsa på Balcon de Europa


Dansveckan i Nerja - En vecka full av rytm, dans och en hel del glädje!

Från den 23 till 28oktober förvandlar Dansveckan Nerja till en pulserande scen för dansälskare från när och fjärran. Med fokus på Fox, FoxKiz och bugg så kommer även Dansveckan bjuda på ett unikt tillfälle att prova på andra dansstilar (såsom bachata, salsa, tango och flamenco), njuta av uppvisningar och delta i workshops ledda av erfarna instruktörer.


Tre av Sveriges mest älskade dansband kommer att spela live!


Dansveckan i Nerja älskade dansband



Varför Besöka Dansveckan i Nerja?

Nerja har Europas bästa väder! För dig som älskar dans och sommar så är detta fem av fem solar. Dansveckan i Nerja är ett måste för alla som älskar dans och kultur. Det är ett fantastiskt tillfälle att dansa Fox och Bugg, utforska nya dansstilar, träffa likasinnade och njuta av Nerjas underbara atmosfär. Med ett varierat program finns det något för alla smaker och åldrar.


Praktisk Information

För workshops rekommenderas att anmäla sig i förväg, då platserna snabbt fylls upp. Mer information om schema och anmälan finns på Boka Nerjas hemsida.


Ta chansen att uppleva en oförglömlig vecka fylld av rytm och rörelse. Oavsett om du vill lära dig nya danssteg eller bara njuta av föreställningarna, är Dansveckan i Nerja en händelse du inte får missa!




8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Bli först med det senaste i Nerja!

Tack! Du får nu nyheter från oss!

bottom of page